Sporx Spor Haber & Canlı Skor

Spor Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 42.6 MB
  • Sürüm 3.12.49
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Sporx Development T.

Sporx Spor Haber & Canlı Skor indir. Sağlık ve Fitness kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

IOS işletim sistemine sahip akıllı mobil cihazınıza ücret ödemeden indirerek faydalanabileceğiniz Sporx Spor Haber mobil uygulamasına sizde anında sahip olabilirsiniz. En kaliteli ve güncel spor haber içeriklerine sahip olmak için uygulamamız sizlere başarı ile haber akışı sağlıyor. Spor camiasına ilişkin son dakika bilgileri anında mobil cihazınızda okumanız için sizleri bekliyor. 

Türkiye ve Avrupa liglerinden güncel puan durumları, fikstürler ve canlı skorlar Sporx hızı ve kalitesiyle cebinizde sizleri bekliyor. Geniş iddia içeriği, iddia yazarları öneri ve kupon tahminleri, canlı skor, spor odaklı eğlenceli video ve galerileriyle Sporx tüm spor haber ihtiyacınızı karşılayacak. Geliştirilmiş ?Takımım? bölümüyle Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve fanatik olduğunuz diğer renklere ait tüm gelişmelerden en hızlı şekilde bildirimler ile haberdar olup, spor haberlerine kolayca erişebileceksiniz.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve tüm diğer takımların maçlarını canlı anlatım ve canlı skor ile 90 dakika yakından takip edebileceksiniz. Süper lig maçları yayınlanırken karşılaşmalar hakkında en özel son dakika haberleri anlık olarak mobil cihazınıza gelecek. 

Sporx Spor Haber & Canlı Skor indir